Rennen in de regen

Geldsnor!

Vanochtend om 5:30 ging de wekker, en om zes uur was ik buiten: er is maar weinig wat ik lekkerder vind dan rennen in de regen.

Het plenste, het waaide, het was heerlijk. Mijn kleding plakt aan het lijf, er is geen mens op straat of in het bos en het is donker. Desondanks waren de koolmeesjes en merels wakker en actief. Prachtig, alleen op de wereld, voor eventjes.

Kleddernat en met modderspetters tot in mijn nek kwam ik thuis. Tintelende rode handen, zompige schoenen en soppende sokken. Man, wat ben ik blij dat mijn voetblessure over is.

Geniet van je zondag!

Snor

De Geldsnor, kortweg "De Snor", is een blogger die zich ergens in het midden van zijn 30-ers bevindt. Getrouwd, meerdere kinderen, werkzaam in een boven-modale functie ontdekte hij in oktober van 2019 Het Begrip: Mr. Money Mustache. Nadat hij ALLES gelezen heeft wat MMM gepost heeft, kwam het idee om zelf te bloggen: wat is er in Nederland bereikbaar, in hoeverre wijkt onze positie af van de Amerikaanse mogelijkheden? En wat schetste zijn verbazing: ondanks het feit dat MMM een begrip is, een legende, 1 van de Grote Grondleggers van FIRE, was de website "Geldsnor.nl" nog beschikbaar. Deze naam is een geuzentitel, een eerbetoon zo u blieft.

2 gedachten over “Rennen in de regen”

  1. Gisteren thuis gekomen na twee maanden Spanje.. Mijn voornemen om dagelijks een uur te wandelen moet nog even groeien. Komt wel, maar nu nog niet……

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *