Sint er uit, kerstboom er in

Geldsnor!

Zo, het toneelstukje is weer voorbij. Al vi s ik het stiekem ook wel leuk, maar na een aantal weken ben ik altijd wel weer klaar met de Sinterklaasliedjes en het geneuzel met het zetten van de schoen. Om nog maar te zwijgen van het opknagen van de rauwe wortels.

Cadeautjes zijn er weer zat geweest, dit keer ruim de helft tweedehands. Nu is het tijd voor kerst!

De lampjes achter het huis hangen al, maar de bomen n de voortuin zijn nog niet versierd. Die moeten eerst gesnoeid worden, maar vorig weekend vroor het. En dan is snoeien geen goed idee.

Daar wacht mij nog een aardige klus in het weekend. Maar dan kan Lieftallige Echtgenote mooi de (nep)kerstboom opzetten. We vinden zo’n kunstkerstboom toch wel ideaal. We hebben in 2021 een duurdere gekocht, die mooi is en lang mee moet gaan. Dit is het derde jaar. Nog een lange weg te gaan voordat de nepper minder schadelijk is dan een echte.

Heb jij de boom al staan? En is ie echt of nep?

Snor

De Geldsnor, kortweg "De Snor", is een blogger die zich ergens in het midden van zijn 30-ers bevindt. Getrouwd, meerdere kinderen, werkzaam in een boven-modale functie ontdekte hij in oktober van 2019 Het Begrip: Mr. Money Mustache. Nadat hij ALLES gelezen heeft wat MMM gepost heeft, kwam het idee om zelf te bloggen: wat is er in Nederland bereikbaar, in hoeverre wijkt onze positie af van de Amerikaanse mogelijkheden? En wat schetste zijn verbazing: ondanks het feit dat MMM een begrip is, een legende, 1 van de Grote Grondleggers van FIRE, was de website "Geldsnor.nl" nog beschikbaar. Deze naam is een geuzentitel, een eerbetoon zo u blieft.

5 gedachten over “Sint er uit, kerstboom er in”

  1. Zeker staat de boom al. Wij kochten een nieuwe nepper met 12 jaar garantie. De vorige is 19 jaar meegegaan. Als deze weer zo lang meegaat, ben ik tegen de tijd dat hij op is bijna 80 en mijn man 90. Ik ga er vanuit dat dit de laatste is die wij gekocht hebben.

  2. Ik heb een kerstroos gekregen…en die op een dienblad met wat kaarsen gezet.
    Meer kerstversiering zal er niet komen.
    Wel het online oliebollenrecept van Eetschrijver weer opgezocht zodat ik de juiste ingrediënten in huis haal voor de allerlekkerste oliebollen.

  3. Dit weekend komt de nep boom er ook te staan. 6j geleden gekocht en mag gerust nog een 10j meegaan, de focus ligt toch bij de ornamenten en lichtjes.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *