Tijd om te “Jeu de Boulen”

Geldsnor!

Zo. Het is er tijd voor. Vandaag ga ik mijn mogelijkheid tot het verwekken van kinderen opgeven.
Eerlijk gezegd vind ik dat best spannend: behoudens de geboortes van de kinderen en een operatie in hetzelfde doelgebied in mijn puberteit, ben ik nooit in een ziekenhuis geweest.

Maar vandaag is dus de dag. Alles is geregeld aan voorbereidingen en de strakke onderbroek zit in de tas. Eerst nog even lekker naar kantoor tot een uurtje of 12, en dan vanmiddag laten snijden en dichtknopen.

Het komt vast goed. Erger dan een kaakchirurg waar de verdoving niet goed werkt zal het niet zijn toch?

Snor

De Geldsnor, kortweg "De Snor", is een blogger die zich ergens in het midden van zijn 30-ers bevindt. Getrouwd, meerdere kinderen, werkzaam in een boven-modale functie ontdekte hij in oktober van 2019 Het Begrip: Mr. Money Mustache. Nadat hij ALLES gelezen heeft wat MMM gepost heeft, kwam het idee om zelf te bloggen: wat is er in Nederland bereikbaar, in hoeverre wijkt onze positie af van de Amerikaanse mogelijkheden? En wat schetste zijn verbazing: ondanks het feit dat MMM een begrip is, een legende, 1 van de Grote Grondleggers van FIRE, was de website "Geldsnor.nl" nog beschikbaar. Deze naam is een geuzentitel, een eerbetoon zo u blieft.

5 gedachten over “Tijd om te “Jeu de Boulen””

    1. Haha, ook als de kinderopvang gratis was, zouden wij er wel klaar mee zijn nu. 3 is genoeg, hoe lief ze ook zijn. Na de 3 komen er een hoop praktische zaken kijken, zoals hoe past het in auto’s, huizen, aan de tafel etc.
      Nog los van de potentiële risico’s die exponentieel toenemen bij het ouder worden van de moeder, die inmiddels ook 37 is. Met 3 gezonde kinderen zijn we gezegend (al hou ik niet van die kerkelijke term), en als er een vierde zou komen en die blijkt wel “iets” te hebben: dat trekt een wissel op iedereen.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *