Toch weer een tientje!

Geldsnor!

Wie het kleine niet eert komt vast niet uit Weert, is een oud gezegde in mijn omgeving. Alle gekheid op een stokje: al járen krijg ik reclame en dergelijke via een fenomeen wat vroeger “MoneyMiljonair” heette en tegenwoordig “Qassa”. Dit zijn mailtjes, maar soms ook aanbiedingen en cashback-acties.

De mailtjes lees ik meestal ter kennisgeving. Ik klik op de link en krijg 1 cent bijgeschreven in mijn account. Maar ze hebben ook ik meen 1700 aangesloten online winkels zoals bol.com, ah.nl, thuisbezorgd, hema, blokker etc. Als je via Qassa hier iets koopt, krijg je een percentage (meestal ongeveer 1%).

Lang verhaal kort: ik heb zojuist weer een tientje “ingeleverd” en kan dit binnenkort bijgeschreven verwachten op mijn bankrekening. Een tientje is natuurlijk niet veel, maar het heeft me niets gekost. De afgelopen jaren heb ik de volgende bedragen bijgeschreven gekregen:
2020: 25.44 EUR
2019: 28.41 EUR
2018: 11.31 EUR.

En in de jaren daarvoor bij elkaar opgeteld zo’n 170 EUR. Dat vind ik geen slechte prestatie!

Snor

De Geldsnor, kortweg "De Snor", is een blogger die zich ergens in het midden van zijn 30-ers bevindt. Getrouwd, meerdere kinderen, werkzaam in een boven-modale functie ontdekte hij in oktober van 2019 Het Begrip: Mr. Money Mustache. Nadat hij ALLES gelezen heeft wat MMM gepost heeft, kwam het idee om zelf te bloggen: wat is er in Nederland bereikbaar, in hoeverre wijkt onze positie af van de Amerikaanse mogelijkheden? En wat schetste zijn verbazing: ondanks het feit dat MMM een begrip is, een legende, 1 van de Grote Grondleggers van FIRE, was de website "Geldsnor.nl" nog beschikbaar. Deze naam is een geuzentitel, een eerbetoon zo u blieft.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *