Trots: derde maand op rij > 10.000 pageviews

Geldsnor!

Om een of andere reden zijn er maar weinig bloggers die enige openheid geven over hun bezoekersaantallen. Ik weet niet waarom. Maar als ik ook over mijn financiën schrijf, waarom dan geen openheid hierover? Dit deed ik eerder al.

Maar nu ben ik toch trots. Dit is de derde maand op rij met meer dan 10.000 pageviews.

Dus ik ben blij: na 7 maanden bloggen heb ik al 3 maanden op rij met > 10.000 pageviews.

Januari: 19.533
Februari: 11.020
Maart: 13.272

Het mooiste vind ik dat de bezoekers via zeer diverse bronnen komen. Zoekmachines, maar ook tientallen andere blogs. Dit blog helpt mij enorm in mijn focus en het van me afschrijven van een en ander. En ja, ik vind het heel leuk dat anderen dit willen lezen en veel reageren.

Snor

De Geldsnor, kortweg "De Snor", is een blogger die zich ergens in het midden van zijn 30-ers bevindt. Getrouwd, meerdere kinderen, werkzaam in een boven-modale functie ontdekte hij in oktober van 2019 Het Begrip: Mr. Money Mustache. Nadat hij ALLES gelezen heeft wat MMM gepost heeft, kwam het idee om zelf te bloggen: wat is er in Nederland bereikbaar, in hoeverre wijkt onze positie af van de Amerikaanse mogelijkheden? En wat schetste zijn verbazing: ondanks het feit dat MMM een begrip is, een legende, 1 van de Grote Grondleggers van FIRE, was de website "Geldsnor.nl" nog beschikbaar. Deze naam is een geuzentitel, een eerbetoon zo u blieft.

5 gedachten over “Trots: derde maand op rij > 10.000 pageviews”

 1. Het is altijd leuk als je gelezen wordt!
  Ik draai al wat langer mee en mijn bezoekersaantallen liggen hoger. Dat kwam bij mij vanzelf!
  Hoeveel?
  In maart dit jaar 162.329
  in februari 163.982
  In januari 187.901
  Mijn beste maand aller tijden was april 2020 met 220.975!

 2. Gefeliciteerd! Goed bezig Geldsnor en ook terecht 😉

  Toen ik mijn blog begon (2012…!) ging het als een raket, 50-60K bezoekers per maand, maar ja inactiviteit zorgde ervoor dat het steeds minder werd nadat ik jaren het bloggen op een lager pitje zette.

  In 2020 lagen mijn cijfers rond de 15K en dit jaar schiet ik weer door naar de 20-25K. Veel langzamer dan in 2012, maar goed iets met SEO, meer blogs over financien en minder activiteit vanuit mij om daadwerkelijk te groeien (backlinks enzo…)

  Ik vind het prima tegenwoordig!

 3. Mijn bezoekersaantallen liggen nog steeds op 17.000 per maand. Ik blog niet meer dagelijks. Los niks meer af. Velen zoeken naar oude blogs. Misschien moet ik over naar een blog zoals jij. Komend najaar of zo. Wanneer de zon schijnt doe ik andere dingen. De vrijheid. Heerlijk.

  1. Ik geniet zoveel mogelijk van de zon, het weer en mijn gezin. Maar ik zit belachelijk veel in allerlei video-meetings en heb daartussen vrij veel tijd om te bloggen – en ik ben mijn reistijd kwijt. Voorheen zat ik 3u per dag in de auto. Die tijd heb ik teruggewonnen.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *