Van fastfood naar slowfood: de pizzasteen

Geldsnor!

In Huize Geldsnor genieten we van het leven. We zijn veel samen, doen van leuke maar eenvoudige dingen: fietsen, knutselen, picknicken, kamperen. We vinden het heerlijk. Ook lekker kneuterig in de tuin werken en spelen, samen koken. Allemaal fantastisch.

Recentelijk hebben wij een pizzasteen gekocht voor op de bbq. Daar komen lekkere pizza’s vanaf! Heerlijk! Wij maken onze pizza’s aan de hand van de pizzabijbel en dus helemaal met bloem, gist, lang laten rijzen etc.

Op deze manier transformeren we een ongezond fastfood in een gezonde, verse slowfood maaltijd, want er zijn er uren mee bezig. Het is ook direct een gezinsactiviteit geworden.

Qua kosten? Gelijk aan een goede afbakpizza, maar van veel betere kwaliteit!

Snor

De Geldsnor, kortweg "De Snor", is een blogger die zich ergens in het midden van zijn 30-ers bevindt. Getrouwd, meerdere kinderen, werkzaam in een boven-modale functie ontdekte hij in oktober van 2019 Het Begrip: Mr. Money Mustache. Nadat hij ALLES gelezen heeft wat MMM gepost heeft, kwam het idee om zelf te bloggen: wat is er in Nederland bereikbaar, in hoeverre wijkt onze positie af van de Amerikaanse mogelijkheden? En wat schetste zijn verbazing: ondanks het feit dat MMM een begrip is, een legende, 1 van de Grote Grondleggers van FIRE, was de website "Geldsnor.nl" nog beschikbaar. Deze naam is een geuzentitel, een eerbetoon zo u blieft.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *