Vaste bedbodem gebouwd in caravan

Geldsnor!

Geldsnor houdt van kamperen. Met drie kleine kinderen doen we dit nu nog met de caravan, later met tentjes.

Enkele jaren terug hebben we de caravan gekocht. Prima ding, niets bijzonders. Geen movers, geen airco, geen andere zinloze poespas.

Maar ook geen goed bed. We sliepen zoals velen op de kussens van de zittingen. Niet comfortabel… Dus was er een projectje: het maken van bedbodems (op maat) en een matras op maat.

De bedbodems komen van ikea. 20eur per stuk, tweedehands konden we ze niet vinden. Het matras komt ook van de ikea en kostte 275eur in de opruimhoek. Beide moesten op maat gemaakt worden. Het bed is aan de ene zijde 160cm breed, maar aan de andere kant slechts 135.

De bedbodems moesten ook ondersteund worden, zonder door te zakken en zonder pootjes (dan kunnen we meer kwijt onder het bed). Ook dat is gelukt. Nu slapen we dit weekend in de Achterhoek als een stel gelukzalige baby’s. Heerlijk!

En natuurlijk stukken goedkoper dan het laten doen!

Snor

De Geldsnor, kortweg "De Snor", is een blogger die zich ergens in het midden van zijn 30-ers bevindt. Getrouwd, meerdere kinderen, werkzaam in een boven-modale functie ontdekte hij in oktober van 2019 Het Begrip: Mr. Money Mustache. Nadat hij ALLES gelezen heeft wat MMM gepost heeft, kwam het idee om zelf te bloggen: wat is er in Nederland bereikbaar, in hoeverre wijkt onze positie af van de Amerikaanse mogelijkheden? En wat schetste zijn verbazing: ondanks het feit dat MMM een begrip is, een legende, 1 van de Grote Grondleggers van FIRE, was de website "Geldsnor.nl" nog beschikbaar. Deze naam is een geuzentitel, een eerbetoon zo u blieft.

3 gedachten over “Vaste bedbodem gebouwd in caravan”

  1. Een foto zal niet gaan.

   Maar onze rondzit in de caravan is (zoals bij alle caravans) om te bouwen tot een bed. De tafel klap je dan in, en de kussen waar je op zit worden dan het matras.
   Dat ligt ruk: spijkerhad en geen enkele demping, en het kraakt als een gek.

   Daar heb ik nu dus een lattenbodem in gemaakt, en een echt matras.

   1. Goed gemaakt! Een echt matras ligt toch wel zo lekker. Onze vouwwagen heeft ook een lattenbodem en matras, anders was mijn rug allang kapot.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *