WordPress White Screen of Death – we zijn er weer…

Geldsnor!

Zozo…Wellicht is het jullie opgevallen. Wellicht ook niet. De afgelopen 2 dagen werkte dit blog niet zoals het hoorde. Alleen de mobiele versie werkte en niet de desktop-versie.

Na het doorlopen van alle error-files en php-logboeken bleek de fout vrij simpel: het wordpress-thema was niet helemaal goed. Die is nu aangepast en nu werkt alles weer zoals het hoort.

Bedankt oa. aan Geldnerd voor de opmerkzaamheid!

Snor

De Geldsnor, kortweg "De Snor", is een blogger die zich ergens in het midden van zijn 30-ers bevindt. Getrouwd, meerdere kinderen, werkzaam in een boven-modale functie ontdekte hij in oktober van 2019 Het Begrip: Mr. Money Mustache. Nadat hij ALLES gelezen heeft wat MMM gepost heeft, kwam het idee om zelf te bloggen: wat is er in Nederland bereikbaar, in hoeverre wijkt onze positie af van de Amerikaanse mogelijkheden? En wat schetste zijn verbazing: ondanks het feit dat MMM een begrip is, een legende, 1 van de Grote Grondleggers van FIRE, was de website "Geldsnor.nl" nog beschikbaar. Deze naam is een geuzentitel, een eerbetoon zo u blieft.

3 gedachten over “WordPress White Screen of Death – we zijn er weer…”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *