Yeah! Mijn cadeautje is gearriveerd!

Geldsnor!

Wat ik nog niet eerder heb gedeeld: ik ben nogal een sport-adept. Ik hardloop graag, maar ik fiets ook graag. Tevens ben ik regelmatig te vinden op een survivalbaan, of in een klimhal hangend in de touwen, hikend door de bergen en kamperend in een tentje. Een ruime 17 jaar geleden zat ik in het leger als infanterist.

Ik hou van het buitenleven en het afpeigeren van mezelf. Het is een deel van de motivatie om “goedkoop” te leven. Maar in de winter is het lastig om bij daglicht te fietsen en met de lockdown is het ook niet mogelijk om naar de Alpen af te reizen om te fietsen.

Ik heb dus een cadeautje gekocht voor mezelf, van mijn “zakgeld”rekening. Dit zie je dus niet terug in mijn spaarquote. Maar ik heb een fietstrainer gekocht. Daarmee kan ik mijn racefiets in de trainer zetten en via een app & televisie virtuele fietstochten afleggen op mijn “gewone” racefiets.

Dit houdt me fit en competitief: ik wil graag een triatlon (een hele) doen als de corona-periode achter de rug is, en volgend jaar met mijn baas & collega die woonachtig is in de Franse Alpen rondfietsen. Ik ben 35, hij is 58: ik wil niet afgaan, dat snap je.

Kosten voor mijn “cadeautje”: 699 EUR. Nu maar hopen dat dit het waard is!

Snor

De Geldsnor, kortweg "De Snor", is een blogger die zich ergens in het midden van zijn 30-ers bevindt. Getrouwd, meerdere kinderen, werkzaam in een boven-modale functie ontdekte hij in oktober van 2019 Het Begrip: Mr. Money Mustache. Nadat hij ALLES gelezen heeft wat MMM gepost heeft, kwam het idee om zelf te bloggen: wat is er in Nederland bereikbaar, in hoeverre wijkt onze positie af van de Amerikaanse mogelijkheden? En wat schetste zijn verbazing: ondanks het feit dat MMM een begrip is, een legende, 1 van de Grote Grondleggers van FIRE, was de website "Geldsnor.nl" nog beschikbaar. Deze naam is een geuzentitel, een eerbetoon zo u blieft.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *