Zakenreis Geldsnor stijl: perfect voor een nachtje

Geldsnor!

Al eerder schreef ik over mijn zakenreis, en die is nu in volle gang. Vanochtend ben ik weggereden, en nu aangekomen na een lange rit. 950km, maar dan heb je ook wat.

Ik heb een overnachting geboekt volgens de Geldsnorstijl. Een bungalowtje op een camping op 1300m hoogte. Met wat sneeuwresten, heerlijk!

Het huisje heeft niets, maar ik heb ook niet veel nodig. Het is warm en droog, er staat een bed. Prima dus! Morgenochtend maar eens een rondje lopen door de bergen en even de Matterhorn bekijken vanaf de zuidzijde.

Minpuntje: er is geen restaurant in de buurt, dus het worden kruidnoten als avondeten. Met een krentenbol

Snor

De Geldsnor, kortweg "De Snor", is een blogger die zich ergens in het midden van zijn 30-ers bevindt. Getrouwd, meerdere kinderen, werkzaam in een boven-modale functie ontdekte hij in oktober van 2019 Het Begrip: Mr. Money Mustache. Nadat hij ALLES gelezen heeft wat MMM gepost heeft, kwam het idee om zelf te bloggen: wat is er in Nederland bereikbaar, in hoeverre wijkt onze positie af van de Amerikaanse mogelijkheden? En wat schetste zijn verbazing: ondanks het feit dat MMM een begrip is, een legende, 1 van de Grote Grondleggers van FIRE, was de website "Geldsnor.nl" nog beschikbaar. Deze naam is een geuzentitel, een eerbetoon zo u blieft.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *