Zaterdagochtend

Geldsnor!

De zon schijnt, de vogeltjes kwetteren in de bomen. Een mereltje op het dak, een roodborstje in de heg. Mijn vrouw en zoon zijn naar de zwemles, mijn jongste dochter ligt in bed. De andere zit naast mij aan de keukentafel intensief te kleuren.

De dampende kop koffie staat voor me, en enkele zaterdagklusjes liggen op mij te wachten. Maar pas als Zoonlief terug is van de zwemles.

Het leven is goed, in al zijn eenvoud.

Snor

De Geldsnor, kortweg "De Snor", is een blogger die zich ergens in het midden van zijn 30-ers bevindt. Getrouwd, meerdere kinderen, werkzaam in een boven-modale functie ontdekte hij in oktober van 2019 Het Begrip: Mr. Money Mustache. Nadat hij ALLES gelezen heeft wat MMM gepost heeft, kwam het idee om zelf te bloggen: wat is er in Nederland bereikbaar, in hoeverre wijkt onze positie af van de Amerikaanse mogelijkheden? En wat schetste zijn verbazing: ondanks het feit dat MMM een begrip is, een legende, 1 van de Grote Grondleggers van FIRE, was de website "Geldsnor.nl" nog beschikbaar. Deze naam is een geuzentitel, een eerbetoon zo u blieft.

One thought to “Zaterdagochtend”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *