Ze zijn de keuken aan het plaatsen

Geldsnor!

Een moeilijke dag voor een klusser als ik: ze zijn de keuken aan het plaatsen. Met 1 dag vertraging valt er weinig te klagen. Normaliter doe ik vrijwel alles zelf, maar niet in dit geval. Lastig…

Maar het wordt wel mooi. Gisteravond hebben we (we, dat ben ik) de keuken gesausd, al noemen wij dat texen. Om 22:40 was ik klaar. De belichting was niet optimaal, maar nu met daglicht er bij lijkt het er op dat ik het goed gedaan heb.

Nu moeten we nog op zoek naar een nieuwe lamp boven de eettafel. De oude staat niet meer goed en is halogeen. Een doorn in mijn oog, en lampjes die niet te vervangen zijn. Speurtocht dus. Ik weet in ieder geval waar we ze niet gaan kopen, en dat is de incompetente club waar ik de keramieken wandlampen heb gekocht. Een week na een reclamatie betreffende de onjuiste fitting heb ik nog geen oplossing gekregen. Zelfs nauwelijks communicatie…

Maar goed, na vandaag hebben we weer een keuken en kunnen we alles op zijn plaats zetten. Inclusief de nieuwe pannen: 3 van Brabantia en 3 van Ikea.

Snor

De Geldsnor, kortweg "De Snor", is een blogger die zich ergens in het midden van zijn 30-ers bevindt. Getrouwd, meerdere kinderen, werkzaam in een boven-modale functie ontdekte hij in oktober van 2019 Het Begrip: Mr. Money Mustache. Nadat hij ALLES gelezen heeft wat MMM gepost heeft, kwam het idee om zelf te bloggen: wat is er in Nederland bereikbaar, in hoeverre wijkt onze positie af van de Amerikaanse mogelijkheden? En wat schetste zijn verbazing: ondanks het feit dat MMM een begrip is, een legende, 1 van de Grote Grondleggers van FIRE, was de website "Geldsnor.nl" nog beschikbaar. Deze naam is een geuzentitel, een eerbetoon zo u blieft.

One thought to “Ze zijn de keuken aan het plaatsen”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *