Zwemdiploma gehaald

Geldsnor!

Het was me het weekendje wel hoor! Flinke storm, maar hier geen enkele schade. Zaterdagavond opnieuw winderig, en ook gisteravond een aardige puist wind, een beetje onweer en wat hagel.

Maar het belangrijkste: Zoon heeft zijn zwemdiploma gehaald in het weekend. En daar zijn we om meerdere redenen erg blij mee.

Ten eerste omdat hij in de laatste weken dus geen corona heeft opgelopen – wat enkele van zijn vriendjes en vriendinnetjes wel hadden. Maar ook: we hebben hem de eerste maanden van de zwemles eigenlijk altijd huilend naar binnen gebracht. Hij vond het zo spannend, de lol van zwemmen was er zo ontzettend af.

Maar nu heeft hij het gehaald – en hoe! Alles perfect uitgevoerd: instructies goed opgevolgd (bij pion op rug draaien, naar beneden zakken en weer omhoog komen, dat soort dingen) en het koppie boven water gehouden als het moest. Ik heb heel wat kindjes toch tot de mond onder water zien gaan. Maar bij hem was daar geen sprake van.

Nu gaan we meteen door voor zwemdiploma B. Gas op die lolly!

Snor

De Geldsnor, kortweg "De Snor", is een blogger die zich ergens in het midden van zijn 30-ers bevindt. Getrouwd, meerdere kinderen, werkzaam in een boven-modale functie ontdekte hij in oktober van 2019 Het Begrip: Mr. Money Mustache. Nadat hij ALLES gelezen heeft wat MMM gepost heeft, kwam het idee om zelf te bloggen: wat is er in Nederland bereikbaar, in hoeverre wijkt onze positie af van de Amerikaanse mogelijkheden? En wat schetste zijn verbazing: ondanks het feit dat MMM een begrip is, een legende, 1 van de Grote Grondleggers van FIRE, was de website "Geldsnor.nl" nog beschikbaar. Deze naam is een geuzentitel, een eerbetoon zo u blieft.

3 gedachten over “Zwemdiploma gehaald”

    1. Ja dat klopt, al is het hier nog behoorlijk meegevallen. Er staat nog geen plas in de tuin, alleen de landerijen buiten het dorp hebben een paar plassen. Voornamelijk omdat de bodem dichtgeslagen is door het zware landbouwverkeer. Er is zo’n enorm neerslagtekort in de bodem van de voorbije jaren dat het nog héél lang gaat duren voor de grondwaterstand weer normaal is. Onze wadi is zelfs nog steeds leeg.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *